Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız neler hissederdiniz? Anlatınız.

4. Sınıf İnsan Hakları Kitabı Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız neler hissederdiniz? Anlatınız. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız neler hissederdiniz? Anlatınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Böyle bir durum ile karşılaşacak olsaydım gerçekten çok üzülür ve hayatım boyunca bu kötü anıları unutamazdım.


“Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız neler hissederdiniz? Anlatınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Bir gün evimden, oyuncaklarından Birgül eşyalarımdan arkadaşlarımdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydım kendimi çok kötü hisseder bana yaşatılan bu duygu sebebiyle içimde büyük bir üzüntü ve öfke duyardım.

İleride başka imkanlara ve insanlarla tanışma imkanı bulsam da bu üzüntüyü hayatım boyunca taşır ve bu kötü anıları atlatabilmem hatırlama bakımından bence mümkün olmazdı.



 

Our Score