Oyun araçlarınızı hangi alanlarda kullanıyorsunuz? Bu alanların güvenli olduğunu düşünüyor musunuz? Açıklayınız.

2. Sınıf Hayat Bilgisi Kitabı Oyun araçlarınızı hangi alanlarda kullanıyorsunuz? Bu alanların güvenli olduğunu düşünüyor musunuz? Açıklayınız. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Oyun araçlarınızı hangi alanlarda kullanıyorsunuz? Bu alanların güvenli olduğunu düşünüyor musunuz? Açıklayınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Oyun oynarken güvenlik gerçekten de çok önemli bir şeydir. Güvenli olmayan alanlarda kesinlikle oyun oynanmamalıdır. Trafik olan yerlerde, güvenli olmayan yerlerde, yaralanabilecek yerlerde kesinlikle oyun oynanmaması gerekmektedir.


“Oyun araçlarınızı hangi alanlarda kullanıyorsunuz? Bu alanların güvenli olduğunu düşünüyor musunuz? Açıklayınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Oyun oynarken güvenli bir alan bulmak çok önemli bir alternatiftir. Trafik bulunan yerlerde kesinlikle oyun oynanmamalıdır.

Oyun oynanması güvenli olan bir yer park olabilir. Parka ebeveynleriyle gelen çocuklar rahat ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilirler. Oyun oynarken güvenli alanları bulma konusuna herkesin dikkat etmesi gerekmektedir.



 

Our Score