Kişisel bakımınızı yaparken hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Bu kaynakların israf edilmesi sonucunda hangi sorunları yaşayabilirsiniz? Yazınız.

3. Sınıf Hayat Bilgisi Kitabı Kişisel bakımınızı yaparken hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Bu kaynakların israf edilmesi sonucunda hangi sorunları yaşayabilirsiniz? Yazınız. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Kişisel bakımınızı yaparken hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Bu kaynakların israf edilmesi sonucunda hangi sorunları yaşayabilirsiniz? Yazınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Kişisel bakımımızı yaparken suyu kullanıyoruz. Kaynaklarımız bizim için çok önemli ve değerlidir. Kaynaklarımızı kullanırken bilinçli bir birey olmamız gerekmektedir. Bu gibi durumlarda bilinçli olmamız çok önemli ve gerekli bir durumdur.


“Kişisel bakımınızı yaparken hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Bu kaynakların israf edilmesi sonucunda hangi sorunları yaşayabilirsiniz? Yazınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Kayanlarımızı düzgün kullanamazsak ilerde başımıza kötü şeyler gelebilir. Kaynaklarımızı düzgün ve bilinçli bir şekilde kullanmamız dünya için çok önemli bir durum olacaktır. Kaynaklarımızı düzgün kullanamazsak suyumuz biter ve bu da kuraklığa yol açar.



 

Our Score