Okulunuzda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikleri ve sağlayacağı faydaları yazınız.

3. Sınıf Hayat Bilgisi Kitabı Okulunuzda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikleri ve sağlayacağı faydaları yazınız. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Okulunuzda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikleri ve sağlayacağı faydaları yazınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikler öğretmek inanlar için çok güzel ve iyi bir durumdur. Arkadaşlarımız arasında sıkı bağlar elde etmemizi sağlar.


“Okulunuzda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikleri ve sağlayacağı faydaları yazınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikler öğrenmek çok önemli ve gerekli bir şeydir. İnsanlara çeşitli bilgiler ve yenilikler katmış oluruz.

Okulunuzda velilere ve çevredeki insanlara yönelik düzenlenen sosyal, kültürel, eğitsel etkinlikler ; bizlerin birlik olma, dayanışma içerisinde olması açısından çok önemlidir. Bizlerin daha iyi arkadaş olması için bu etkinlikler katkı sağlar.

Çünkü aynı anada, aynı duygu ve düşünceleri yaşamak bizler arasında var olan bağların güçlenmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.



 

Our Score