Sizce iftar vaktinde, hiç tanımadığı iki kişiyi kapıda gören ev sahibi, gelenleri nasıl karşılamış olabilir? Düşüncelerinizi yazınız.

3. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı Sizce iftar vaktinde, hiç tanımadığı iki kişiyi kapıda gören ev sahibi, gelenleri nasıl karşılamış olabilir? Düşüncelerinizi yazınız. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Sizce iftar vaktinde, hiç tanımadığı iki kişiyi kapıda gören ev sahibi, gelenleri nasıl karşılamış olabilir? Düşüncelerinizi yazınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Bence iftar vaktinde, hiç tanımadığı iki kişiyi kapıda gören ev sahibi, gelenleri çok güzel ve hoşgörülü bir şekilde karşılamıştır.


“Sizce iftar vaktinde, hiç tanımadığı iki kişiyi kapıda gören ev sahibi, gelenleri nasıl karşılamış olabilir? Düşüncelerinizi yazınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Bence iftar vaktinde, hiç tanımadığı iki kişiyi kapıda gören ev sahibi hemen  o kişileri evine iftara davet etmek istemiştir.

İnsanları görünce da ey etmiştir ve gelip gelmek istemediklerini sormuştur. Her insanın da bu hoşgörülü davranışı gerçekleştirmesini istemiştir. Evine davet ettiği kişiler de çok memnun kalmıştır. Davet ettiği kişileri  de elinden geldiğince hoşgörülü güzel bir şekilde ağırlamıştır.



 

Our Score