Çalışmayı sevmeyen, sürekli bilgisayar oyunları oynayan bir öğrencinin okulda yaşayabileceği sorunları anlatan bir hikâye yazalım.

3. Sınıf Türkçe Kitabı Çalışmayı sevmeyen, sürekli bilgisayar oyunları oynayan bir öğrencinin okulda yaşayabileceği sorunları anlatan bir hikâye yazalım. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Çalışmayı sevmeyen, sürekli bilgisayar oyunları oynayan bir öğrencinin okulda yaşayabileceği sorunları anlatan bir hikâye yazalım.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Çalışmayı sevmeyen sürekli bilgisayar oyunları oynayan bir öğrenci okulda sorun yaşar ve bunu arkadaşlarına söyler. Arkadaşları bu durumu fark eder onu her zaman sosyal olmaya ve ders çalışmaya alıştırırlar.


“Çalışmayı sevmeyen, sürekli bilgisayar oyunları oynayan bir öğrencinin okulda yaşayabileceği sorunları anlatan bir hikâye yazalım.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Onur adında bir çocuk her zaman bilgisayar oyunları oynuyormuş ve ya hiç ders  çalışmıyormuş. Her zaman düşük not olarak yine de kendini avutmaya çalışıyormuş.

Bir gün annesi babası bu durumu fark etmiş ve bu durumun önüne geçmeye çalışmış. Ona süreli olarak bilgisayardan oynaması için vakit vermişler. Bundan sonra da Onur  her zaman düzenli bir şekilde  ders çalışmaya başlamış.



 

Our Score