Aşağıdaki kelime ve kelime gruplarını kullanarak teknolojik ürünlerin hayatımıza katkısı ile ilgili bir hikâye yazınız.

3. Sınıf Hayat Bilgisi Kitabı Aşağıdaki kelime ve kelime gruplarını kullanarak teknolojik ürünlerin hayatımıza katkısı ile ilgili bir hikâye yazınız.  konusunu kısaca ele alacağız. 


“Aşağıdaki kelime ve kelime gruplarını kullanarak teknolojik ürünlerin hayatımıza katkısı ile ilgili bir hikâye yazınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Bir gün Seda ailesiyle birlikte köyden teyzesinin yanına gitmiş. Teyzesi şehirde yaşıyormuş. Seda teyzesinin evindeki elektrik süpürgesi ve çamaşır makinesini görünce çok şaşırmış. Seda’nın annesi ve Seda’nın babası da buna çok şaşırmış. Çünkü kendi evlerinde sadece süpürge ile evlerini temizliyorlarmış ve ellerinde çamaşırları yıkıyorlarmış.


“Aşağıdaki kelime ve kelime gruplarını kullanarak teknolojik ürünlerin hayatımıza katkısı ile ilgili bir hikâye yazınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Bir gün  Seda’nın annesi ve Seda’nın babası ve Seda teknolojik aletler konusunu konuşmaya başlamışlar. Seda’nın annesi Seda’nın babası ve Seda çamaşır makinesinin ve elektrikli süpürgenin ne kadar yararlı ve güzel bir şey olduğunu konuşmuşlar ve bunun farkına varmışlar.



 

Our Score