Hasta ve yaşlıları ziyaret etme konusundaki düşüncelerinizi paylaşınız.

4. Sınıf Türkçe Kitabı Hasta ve yaşlıları ziyaret etme konusundaki düşüncelerinizi paylaşınız. konusunu kısaca ele alacağız. 


“Hasta ve yaşlıları ziyaret etme konusundaki düşüncelerinizi paylaşınız.” ile ilgili kısa cevabı ;


Cevap :

Hasta ve yaşlı olan kişileri ziyaret etmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hepimiz hastalandığımız zaman ilgi bekleriz. Yaşlanmış olan insanlarda kendilerine değer veren insanların olmasını çok önemserler. Kendilerini birileri ziyaret ettiği zaman çok mutlu olur, daha iyi hissederler.


“Hasta ve yaşlıları ziyaret etme konusundaki düşüncelerinizi paylaşınız.” ile ilgili uzun cevabı ;


Cevap :

Hasta ve yaşlı olan kişileri ziyaret etmeye çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşlılar ve hastalar başkalarının bakım ve ilgisine muhtaç, ilgi bekleyen insanlardır. Birinin onlarla ilgilenmesi, yardımcı olması onlara büyük moral olur.

Birçok hastanın moral sayesinde büyük hastalıklardan iyileştiğini duymaktayız.

Yaşlılarında akraba ve kendileri ile sohbet için bile olsa ilgilenecek birilerinin olması onları en mutlu eden şeylerdendir. Birçok işi yapamadıkları için kendilerini değersiz hissettikleri bu zamanlarda kendilerine değer verildiğini görmek onlara çok büyük destek olacaktır.

Bu yüzden hasta ve yaşlı yakınlarımızı elimizden geldiği kadar ziyaret etmeli, telefonla da olsa hallerini aramak için aramalıyız. Bizlerde yaşlandığımız ve hasta olduğumuz zaman bize nasıl davranılmasını istiyorsak onlara öyle davranmalıyız.



 

Our Score