Dinî bayramların sizin için taşıdığı önemi söyleyiniz.

1. Sınıf Türkçe Dinî bayramların sizin için taşıdığı önemi söyleyiniz. konusu kısaca hakkında bilgileri ele alacağız. 


Cevap :

Dinî bayramlar benim için gerçekten de büyük bir önem taşır. Dinî bayramı olan insanlar o günün önemini belli ederler. Her kişinin kendi dinî bayramı onun için çok önemlidir.

Dinî bayram olduğu günler kendi bayramında coşku içinde olurlar. O günü güzelleştirmek için de güne eğlence ve gerekli şeyleri katarlar bunlar da bayramı güzelleştirir. Dinî bayram günlerinde herkesin yüzü güler ve mutlu olurlar. Bu da başkalarını mutlu ederek günü daha da güzel yapar. Dinî bayramlar her insan için büyük bir önem taşır ve bunu da hepimiz kolayca fark edebiliriz. Dinî bayram günlerinde ailemizin ve sevdiklerimizin yanında mutlu ve huzurlu oluruz. Aile birbiriyle sohbet eder, yemek yer ve eğlenir.

Bu günü çok daha güzel yapmaya yarar. Siz de dinî bayramda ailenizin ve sevdikleriniz yanında olursanız vaktiniz daha güzel ve eğlenceli geçer. Dinî bayramlarda insanlar sevdiklerini ziyaret eder ve bu da bayrama daha da çok mutluluk katar. Bayram sabahı herkes çok huzurlu ve güzel olur ve bu gün boyunca da devam eder. Bu gidişatta herkesi mutlu eder. Dinî bayram günlerinde insanların birbirlerini yalnız bırakmamaları gerekir. Çünkü bir arada oldukça coşku daha da artar.



 

Our Score