Ülkemizde yaşayan misafirlerimize karşı nasıl davrandığınız söyleyiniz.

2. Sınıf Ülkemizde yaşayan misafirlerimize karşı nasıl davrandığınız söyleyiniz. konusu kısaca hakkında bilgileri ele alacağız. 


Cevap :

Ülkemizde yaşayan misafirlerimize karşı saygılı bir birey olmamız çok önemlidir. Ülkemizde yaşayan misafirlerimiz kendi ülkelerinde savaş ya da herhangi bir kriz çıktığı için başka ülkelere göç ederler.

Bunun yanı sıra ise çoğu  kişiye göre savaşları ya da herhangi bir krizleri bittikten sonra kendi ülkelerine dönmeleri gerektiğini söylemleridir. Bana göre ve diğer insanlara göre de bu doğru bir davranış olacaktır.

Biraz da ülkemizden bahsetmemiz güzel olacaktır. Ülkemiz zor şartlar altında kazanılmıştır.  Bu yüzden de ona güzel bir şekilde davranmamız gerekli bir şey olacaktır. Askerlemiz ve Atatürk sayesinde bu güzel ülkemizde rahat bir şekilde yaşamaktayız. Askerlemiz ne kadar aç kalsalar da,  ne kadar yorulsalar da savaşmaya ve devam edip bu ülkeyi korumaya çalışmışlardır.

Bu kadar emeğin karşılığında bu ülkeyi güzel bir şekilde korumalı, kollamalı, dilimizi ve kültürümüzü korumamız çok önemli ve gerekli  bir şeydir. Ülkede dayanışma içinde olmamız gerekli bir şeydir. Birbirimize gerekli ve işimize yarayacak bilgiler vermeli, insanlara onların zararına olacak davranışlarda bulunmayıp onlara kötü örnek olmamamız gerekir.

Bu şekilde de düzgün bir insan olursak ülkemizin de güzel bir işleyişe sahip olmasını sağlarız. Ülkemize başarı katmamız da çok önemli ve gerekli bir şeydir. Ülkemize sahip çıkarak her geçen gün daha da ülkemizi korumuş oluruz. Bu gidişle de ülkemiz daha iyi olmuş olur. Ülkemizi temiz tutmamız da bir yandan çok önemlidir. Ülkemizin tarihi ve turistik yerlerine kesinlikle zarar vermememiz gerekir. Eğer böyle şeyler yaparsak ülkemize sahip çıkmış oluruz.



 

Our Score