Siz eşyalarınızı temiz ve düzenli kullanmak için neler yapıyorsunuz? Yazınız.

2. Sınıf Türkçe Siz eşyalarınızı temiz ve düzenli kullanmak için neler yapıyorsunuz? Yazınız. konusu kısaca hakkında bilgileri ele alacağız. 


Cevap :

Ev eşyalarımızı temiz ve düzenli kullanmak kişisel bakımımız için hem de aile bireyleri ile beraber aynı ortamda yaşadığımız için oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Kendi odamızda ya da ailenizle beraber kullanmış olduğumuz eşyaları temiz ve düzenli kullanmaya dikkat ettiğimiz zaman ben Eşim izin kullandı bir şekilde gittiğini görürüz hem de daha sağlıklı ortamlarda yaşayabiliriz.

Ev eşyaları denilince aklımıza mutfakta kullanmış olduğunuz beyaz eşyalar banyoda kullanmış olduğunuz Kişisel bakım ürünleri odamızda kullandığımız diye tahmin kitaplarımız ve baktığımız Ayrıca falında beraber kullandığımız oturma grubu çeşitli eşyalarımız gelmektedir. Eşyaları temiz ve düzenli kullandığımız zaman beni bekle ki Hem daha sağlıklı bir ortamda yaşamımızı sürdürürüz hem de işimizin daha düzenli daha çabuk bittiğini görebiliriz.

Sağlıklı bir birey olmak ve aile içerisindeki temizliği ve düzeni korumak için ev eşyalarınızı temiz ve düzenli kullanmaya dikkat etmeliyiz. Kişisel bakımına dikkat eden bir birey ve aile de sorumluluklarının farkında olan bir birey her zaman evde bulunan eşyaları düzenli ve temiz kullanmaya dikkat eder.



 

Our Score